HM-MONIPALVELUT

Meiltä saat kaikki palvelut saman katon alta.

Pyydä tarjous »

HM-Monipalvelut, toimimme Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueilla.

HM-Monipalvelut on perustettu vuonna 2010 Lappeenrannassa. Yritys tarjoaa monipuolisia rakennus-, remontti ja saneerauspalveluita kuluttajille sekä yrityksille Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Uudenmaan alueella. 

Palveluistamme nauttivat myös taloyhtiöt sekä isännöitsijätoimistot, joille tarjoamme kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa vuoden ympäri. Osaamiseemme luottavat myös alueen yksityiset rakentajat sekä yritykset, joille teemme töitä aliurakointina.

Hannu Meuronen
040 8216 112

Ota yhteyttä »

 

Avaimet käteen palvelua

Yrityksemme työllistää 1-5 työntekijää. Käytössämme olevalla kalustolla suuretkin projektit saadaan valmiiksi sovitussa ajassa. Laaja yhteistyöverkostomme takaa kaikki urakat sovittaessa avaimet käteen palveluna.

Meiltä saat myös polttopuuta ja sekaklapia. Suuremmat määrät aina 20 kuutioon asti voidaan toimittaa suoraan luoksesi. Teemme polttopuita myös asiakkaan omista puista.

Toimimme Uudenmaan, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalanalueilla. .

Pyydä siis rohkeasti meiltä tarjous palveluistamme lähettämällä sähköpostia tai soittamalla.

Ota yhteyttä »

LOISTAVA KUMPPANI KERTALUONTEISIIN JA PITKIIN ASIAKASSUHTEISIIN

Tarjoamme osaamistamme kertaluonteisiin projekteihin, kuten maa-ainesten toimittamiseen, salaojien tekemiseen, piharakentamiseen tai remontoimiseen sisällä ja ulkona.

Kiinteistönhoidossa teemme mielellämme pitkäaikaisia sopimuksia, jotta voimme taata kiinteistön asukkaille turvalliset olosuhteet vuoden jokaisena päivänä.

Millaista palvelua sinä kaipaat? Soita meille ja pyydä meidät ilmaiselle katselmukselle kohteeseen niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä